Fairtrade koffie

Home » Fairtrade koffie

✓ Eerlijke koffie      ✓ Verser & smaakvoller     ✓ Speciality coffee (koffiebonen van de allerbeste kwaliteit)

Wil je fairtrade koffie kopen en daarmee jouw steentje bijdragen aan eerlijke handel? Je vindt eerlijke koffie in verschillende smaken bij Grounded koffie. Wij delen namelijk de zorg voor eerlijke handel en ethische waarden. Lees verder om meer over onze fairtrade koffie te ontdekken.

Koop direct onze verse koffiebonen
groundedcoffee bonen sorteren

Fairtrade koffie produceren door het gebruik van speciale koffiebonen

Bij Grounded koffie branden we zelf koffiebonen om deze onze eigen unieke smaak te geven. Dit proces voeren wij enkel uit met fairtrade koffiebonen. Dit houdt in dat deze afkomstig zijn van boeren die werken onder goede omstandigheden en de prijs krijgen die de koffiebonen daadwerkelijk waard zijn. Dát is wat fairtrade is en waar wij met onze koffie graag aan bijdragen. 

Lid van de Specialty Coffee Association

Ons lidmaatschap van de Specialty Coffee Association toont ook aan dat wij staan voor eerlijke koffie. Deze non-profit organisatie verbindt namelijk koffieprofessionals wereldwijd en streeft naar een duurzame en eerlijke toekomst voor alle belanghebbenden in de koffie-industrie. Wij doen hieraan mee door enkel traceerbare fairtrade koffiebonen te gebruiken voor het produceren van onze koffie. Of het nu gaat om het leveren van koffiebonen aan de horeca of het leveren van koffieautomaat bonen aan particulieren, we gebruiken te allen tijde enkel eerlijke koffie.

Groundededcoffee koffieset

Zoek in onze webshop koffie naar keuze uit en bestel

Koffie wordt door ons allen veel gedronken, zorg daarom dat je kiest voor eerlijke koffie. De koffie die je bij ons in Rotterdam bestelt is eerlijk én gemaakt van hoogwaardige koffiebonen, om kwaliteit te garanderen. Zo draag jij een steentje bij aan eerlijke handel zonder in te leveren op kwaliteit. Zoek direct een verpakking naar keuze uit in onze webshop en plaats je bestelling. Indien je meer wilt weten over onze fairtrade koffie of een andere vraag hebt, neem je eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0652878043 of mailen naar info@groundedcoffee.nl.