Specialty coffee

Home » Specialty coffee

✓ Eerlijke koffie      ✓ Verser & smaakvoller     ✓ Speciality coffee (koffiebonen van de allerbeste kwaliteit)

De koffie van ons bedrijf uit Rotterdam is gelabeld als specialty coffee en daar zijn we maar wat trots op! Dit betekent voor jou als klant dat je bij Grounded koffie enkel koffiebonen kunt kopen van de allerbeste kwaliteit met een sterk aromatische smaak. Lees snel verder om meer over onze exclusieve koffiebonen te ontdekken!

Koop direct onze verse koffiebonen
Groundedcoffee bonen verzamelen

Specialty coffee: heerlijk én eerlijk

De Specialty Coffee Assocation, een non-profit organisatie voor koffieprofessionals wereldwijd, heeft richtlijnen opgesteld om te bepalen welke koffiebonen voldoen aan het specialty coffee label. Enkel topkwaliteit koffiebonen voldoen aan al deze voorwaarden en weten dus het label te bemachtigen. Dit geldt ook voor de exclusieve koffiebonen die wij branden in onze eigen microbranderij. Het draait echter niet alleen om exclusieve en heerlijke koffiebonen, maar ook om eerlijke koffie. Eerlijke handel in de productieketen is namelijk van belang om tot specialty coffee te komen. Doordat wij ethische waarden van groot belang vinden in onze bedrijfsvoering, is eerlijke handel zeker een van de waarden van onze koffiespeciaalzaak

Proef onze exclusieve koffiebonen

Ben jij benieuwd waarom onze koffiebonen zijn gelabeld als specialty coffee? Dan is het tijd om een verpakking koffiebonen te bestellen via onze webshop. Je vindt in ons aanbod diverse single origin koffies om uit te kiezen. Maak je keuze en bestel vandaag nog, zodat je onze exclusieve koffiebonen binnen enkele dagen al kunt omtoveren in een heerlijke bak koffie. Heb je vragen over de producten in ons aanbod of wil je meer weten over Grounded koffie? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 0652878043 of door te mailen naar info@groundedcoffee.nl.